Ingrediente pandișpan:

  • 4 ouă
  • 4 linguri făină
  • 4 linguri zahăr
  • 2 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt

Ingrediente pentru cremă:

  • 500 ml lapte
  • 9 linguri făină
  • 9 linguri zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat

Ingrediente pentru prima cremă:

  • 500 ml lapte
  • 9 linguri făină
  • 9 linguri zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat

Ingrediente pentru a 2-a cremă:

  • 1 pachet de margarină
  • 200 g zahăr

Mod de preparare:

1. Pentru pandișpan, batem albușurile spumă. Adăugăm zahăru, gălbenușurile, făina, praful de copt și pudra de cacao. Amestecăm bine și turnăm aluatul într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem la temperatura de 180 de grade, până se rumenește frumos.

2. Pentru prima cremă, punem laptele la fiert. Adăugăm făina, zahărul, zahărul vanilat și amestecăm bine până la omogenizare.

3. Într-un bol, turnăm prima cremă. Adăugăm margarina, zahărul și amestecăm bine.

4. Însiropăm pandișpanul și îl tapetăm cu cremă. La final, decorăm cu glazură de ciocolată.

Să o savurați cu drag! Poftă bună!